Delen

25 jaar KinderVakantieWerk Beek

dinsdag 25 april 2017

Ook dit jaar wordt er voor de kinderen uit de gemeente Beek, het KinderVakantieWerk georganiseerd! En dat voor het 25e jaar, dus een goede reden voor een feest! Het thema van dit jaar is dan ook ‘FEEST’. Een verbluffende week, met een heel divers programma vol leuke activiteiten. Al deze activiteiten zullen met een thematisch sausje worden opgediend en als algehele slogan gebruiken we: ‘Feest mee met 25 jaar KVW!’.

Foto belevend Beek 1.jpg

Dit jaar vindt het KinderVakantieWerk plaats in week 33 (14 t/m 18 augustus 2017).

Elk jaar is KVW Beek voor veel kinderen in onze gemeente weer een week om naar uit te kijken. De kinderen worden vermaakt met spannende groepsspellen en te gekke andere activiteiten, allen met een educatief tintje.

De groepen 2, 3, 4 en 5 van het basisonderwijs vormen de junioren. De groepen 6, 7 en 8 vormen de senioren. Er wordt een programma aangeboden afgestemd naar moeilijkheid en mogelijkheid van de kinderen. Denk hierbij onder andere aan de leeftijd. Hierdoor kunnen de activiteiten van elkaar verschillen.

Foto belevend Beek 2.jpg

Om de kinderen een geweldige week aan te bieden, melden zich elk jaar een 50-tal vrijwilligers in de leeftijd van 13 t/m 35 jaar aan om de kinderen te begeleiden.

Als dagindeling wordt van maandag t/m vrijdag tussen 09.30 uur en 15.30 uur een thematisch programma aangeboden. De senioren krijgen daarnaast twee overnachtingen en de junioren een leuke verassing aangeboden.

Foto belevend Beek 3.jpg

De inschrijfformulieren worden op de Beekse basisscholen uitgedeeld en de inschrijvingen zelf zijn op dinsdag 9 mei tussen 18:30u – 19:30u in ’t Auwt Patronaat (Burg. Janssenstraat 45, 6191 JB Beek). Het inschrijfgeld bedraagt €30,- per deelnemend kind. Géén inschrijfformulier ontvangen? Niet getreurd, kijk even op www.kvwbeek.nl of stuur een mailtje naar kvwbeek@gmail.com en dan sturen wij een inschrijfformulier!

Foto belevend Beek 4.jpg

Kun je nu al niet meer wachten? Wacht dan in spanning af op het inschrijfformulier en kom deze, samen met het inschrijfgeld, op 9 mei inleveren in ’t Auwt Patronaat!

Foto belevend Beek 5.jpg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief