Delen

Beleef Beek Dag op 10 september

vrijdag 28 juli 2017

Op zondag 10 september a.s. wordt de eerste Beleef Beek Dag georganiseerd. Een dag waarop ondernemers, locaties, verenigingen en stichtingen zich kunnen presenteren aan de gemeenschap Beek en geïnteresseerde gasten rondom onze mooie gemeente.

logo_Beleef_Beek_Dag_2017-620.png

Belevend Beek zorgt samen met VVV Zuid Limburg voor de coördinatie en de promotie van deze dag om daarmee de inwoners Beek te laten (her)ontdekken en Beek toeristisch-recreatief nog beter op de kaart te zetten in de regio. Een ideale kans voor Beekse organisaties om zich op die dag te presenteren en de aandacht te vestigen op hun producten, diensten, mooie locatie en activiteiten.

Belangrijk is echter dat ondernemers, locaties en verenigingen/stichtingen uit onze gemeenschap actief deelnemen aan deze dag door zich te presenteren, hun locatie open te stellen en/of interessante activiteiten te organiseren.

Het dagprogramma

Het programma is al goed gevuld maar er komen nog steeds nieuwe locaties en initiatieven binnen. Ook deze willen we laten deelnemen natuurlijk. We verwachten in de maand augustus regelmatig een update te kunnen geven van deelnemers via de facebook pagina Belevend Beek. In de week van 28 augustus verschijnt vervolgens het definitieve dagprogramma op deze website.

Voor ondernemers

Ondernemers kunnen deze dag benutten als een soort van open dag voor hun bedrijf in Beek en daarmee gasten een uniek kijkje achter de schermen gunnen en daarmee bekend te maken met hun product of dienst. Je krijgt natuurlijk extra veel publiek als je ook iets bijzonders organiseert of laat zien of misschien wel een speciaal optreden van een muziekgroep of zelfs tentoonstellen van kunst in je bedrijfspand. Unieke combinaties maken deze dag juist extra bijzonder. Kunstenaars en muziekgroepen zoeken ook bijzondere plekken dus zoek elkaar op of meld je aan met je locatie.

opendag.002503.jpg

Voor verenigingen en locaties

Als vereniging of stichting in Beek heb je zeker behoefte om je activiteiten te belichten en daarmee bekend(er) te worden in de gemeenschap en mogelijk nieuwe leden of begunstigers te interesseren voor je activiteiten. Zoek verbindingen op met mooie locaties, bedrijven of collega verenigingen en wees opvallend aanwezig.

promotie.002420.jpg

Beek blijvend op de kaart zetten

De Beleef Beek Dag op 10 september is het moment voor een nieuwe multimediale campagne om toeristisch-recreatief Beek nog beter op de kaart te zetten en mensen binnen maar ook buiten de gemeentegrenzen onze mooie gemeente te laten (her)ontdekken.

Hiertoe realiseren we samen met VVV Zuid-Limburg o.a. een nieuwe recreatieve website, een inspiratiekaart met routes in Beek voor wandelaars, fietsers en menners. Op deze nieuwe kaart en website kunnen ondernemers en locaties zich presenteren die belang hebben bij recreanten die in Beek op pad gaan. Je wilt deze gasten immers graag verwelkomen in je winkel, horecabedrijf of bijzondere locatie.

zetjeopdekaart.002252.jpg

Presentaties en inschrijfformulier

Via de onderstaande links kunt u de bijbehorende presentaties en inschrijfformulier downloaden en invullen.

Deelnemen ?

Het programma van de Beleef Beek Dag krijgt al goed gestalte maar kan altijd nog deelnemers en activiteiten gebruiken. U kunt uw deelname ook na de uiterlijke inschrijfdatum nog sturen naar info@belevend-beek.nl. Dan verwerken wij deze alsnog in het programma.

Vragen of tips?

Heeft u vragen of tips over de Beleef Beek Dag of het krachtig presenteren van Belevend Beek aan de toerist en recreant ? Dan horen wij dit graag via info@belevend-beek.nl.

vragenluchtwolken.002137.jpg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief