Delen

Er was eens… een Sprookjestocht in Belevend Beek

donderdag 06 juli 2017

A.s. zondag 9 juli is het dan eindelijk zover, de Sprookjestocht 2017 in Belevend Beek. De acteurs hebben de repetities ondertussen succesvol afgesloten, de decorploeg heeft de laatste handjes aan de schitterende decors gelegd en de weersvoorspellingen zijn gunstig.

Kaartverkoop

De entreekaarten vliegen nog steeds als warme broodjes over de toonbank. Een aantal tijdsblokken zijn al uitverkocht en de vraag naar kaarten wordt op dit moment nog steeds met de dag groter. Mensen die nog geen kaartje hebben en deze sprookjesachtige dag niet willen missen worden door de organisatie dan ook geadviseerd zo snel mogelijk hun kaartje(s) nog te kopen. Dit om teleurstelling te voorkomen. Kaarten zijn online te koop via www.sprookjestochtbeek.nl. Op onze voorverkoopadressen zijn de kaarten nog verkrijgbaar t/m a.s. zaterdag 8 juli 12.00: Café D'n Dobbele Vônck, Eetcafé / Hotel Napoleon, Sjeunkes kinderschoenen en Slagerij Van Melik Du Chef (Makado).

ST 3 juli.jpg

Klaar voor de start

De sprookjesfiguren staan te trappelen, de koning staat klaar om u te ontvangen en de diverse toverdranken zijn gebrouwen. Niets staat een prachtige dag en Sprookjestocht nog in de weg.

Wij verwelkomen jullie graag op zondag 9 juli in onze magische wereld!

Stichting Sprookjestocht Beek.

IMG_3213.JPG

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief