Delen

Ford Dealer Jos Bogman Wint Prestigieuze Ford Chairman’s Award

woensdag 11 oktober 2017

Ford Nederland heeft recent de prestigieuze Ford Chairman's Award uitgereikt aan de allerbeste Ford dealers in Nederland op het gebied van klantentevredenheid. Ford dealer Jos Bogman uit Beek kwalificeerde zich gemeten over geheel 2016 bij de absolute top in deze competitie en mocht op afgelopen week de felbegeerde Ford Chairman's Award in ontvangst nemen.

Jos Bogman wint - foto wijlimburg.png
Foto: wijlimburg.nl.

Deze onderscheiding betekent voor Ford dealers een uiterst belangrijke waardering, met name omdat in de Ford Chairman's Award competitie de beoordelingen door klanten centraal staat. "En dat is voor ons de allergrootste erkenning," vindt John Pluis van Ford dealer Jos Bogman. "Het belangrijke aan deze prijs vind ik dat klanten onze inspanningen waarderen en daar de juiste waarde aan toekennen. Het spreekt voor zich dat deze onderscheiding in het bijzonder geldt voor al onze medewerkers, want het zijn de mensen die de kwaliteit van onze prestaties in de showroom, het magazijn en de werkplaats bepalen."

Het Ford Chairman's Award programma

Het Ford Chairman's Award programma is een jaarlijkse door Ford Europa georganiseerde competitie waarin de prestaties van Ford dealers op het gebied van verkoop en klantentevredenheid worden gemeten. Ford dealer Jos Bogman toont zich dan ook zeer vereerd met deze prestigieuze onderscheiding, die hij een jaar lang met trots mag dragen.

Gerard Bolder, Managing Director van Ford Nederland, reikte afgelopen week de onderscheiding uit aan Jos Bogman zelf. "Onze meetmethode wordt door Ford wereldwijd gehanteerd om voortdurend de tevredenheid van klanten te meten met betrekking tot onze producten en onze dealerorganisatie," licht John Pluis toe. "Op het gebied van verkoop wordt vooral gelet op de tevredenheid van onze klanten over het totale verkoop- en afleveringsproces. En waar het de serviceverlening door de dealer betreft, wordt het gehele werkplaatstraject in het onderzoek betrokken en gemeten."

Gerard Bolder, Managing Director van Ford Nederland voegt hier aan toe: "De focus van onze activiteiten is primair gericht op een optimale dienstverlening en het volledig voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Dat geldt voor Ford Nederland, maar ook voor alle Ford dealerbedrijven.

Ik ben zeer tevreden over het hoge serviceniveau van al onze dealers. Er is echter een aantal dealers dat uitstijgt boven de rest van de groep als het gaat om een extra hoge klanttevredenheid. Ford dealer Jos Bogman behoort tot die selecte groep en heeft welverdiend de prestigieuze Ford Chairman's Award. Ik feliciteer de directie en medewerkers met deze prachtige onderscheiding, en daarmee eigenlijk ook al hun klanten."

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief