Delen

Leechjtoet LIVE!

vrijdag 26 januari 2018

Op de zondagavond van de carnaval trekt traditioneel de enige echte lichtstoet door de straten van Beek. Behalve de lichtstoet is het evenement ondertussen uitgegroeid tot een avondvullend programma. Het evenement is gratis toegankelijk. Leechsjtoet LIVE! – Veel meer dan de verlichte optocht! De headliner is dit jaar Dennie Christian die samen met Tonca de feeststemming zal neerzetten op de Markt in Belevend Beek.

Kom het meebeleven op Vastelaoves Zondig 11 februari 2018 op en rondom de Markt in centrum Beek van 18:00 tot 23:00 uur. Meer informatie op de website http://www.lichtstoetbeek.nl.

Bezoekers vanuit eigen dorp of elders in de regio zijn al vanaf 18.00 uur welkom op de Markt in Beek, waar ze met huisband TONCA! en diverse gastartiesten onder het genot van een lekker hapje en drankje in de juiste stemming komen. Tonca heeft zich dit jaar de moeite genomen om een show speciaal voor de Leechsjtoet Live! te schrijven bordevol verrasende effecten.

Om 19.00 uur vertrekt dan de lichtstoet vanaf de Markt waarbij het hoofdpodium zal meerijden in de stoet. Angelina zal zorgen dat "de lempkes oet gaon" in Beek en alle wagens en deelnemers met eigen verlichting optimaal tot hun recht zullen komen.
De stoet trekt door Beek tussen de ruim 50.000 toeschouwers die rijen-dik langs de route staan. Bij terugkomst van de stoet op de Markt rond 20.30 uur gaat het podiumprogramma door en krijgt de afterparty een apotheose met een groot licht- en vuurspektakel.
Beleef Leechsjtoet LIVE! op de Markt in Beek en voel de sfeer en uitbundigheid als onderdeel van het carnaval vierende publiek op en rond de Markt.

poster 2018.jpg

leechsjtoet-live-2014-nieuwsbrief.jpg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief