Delen

Nieuw, uniek én gratis: de BannerBag Beek!

dinsdag 25 april 2017

Vanaf 30 april krijgt Beek zijn eigen BannerBags, stuk voor stuk unieke tassen gemaakt van actiebanners die hun dienst al lang en breed bewezen hebben voor de Belevend Beek promotie. De gemeente zocht naar een goede bestemming voor deze banners en vond die via de stichting Harambee uit Beek. Word je jaardonateur van Harambee voor minimaal 25 euro euro per jaar, dan krijg je je eigen unieke Beekse handgemaakte BannerBag gratis!

Tassen (1).jpg

 

De gemeente wil zo de banners op een verstandige, duurzame manier recyclen en tevens een goed doel uit de eigen gemeente ondersteunen. De tassen, prima geschikt voor de boodschappen, zijn vanaf zondag 30 april 'te koop' bij de ondernemers in het centrum. Zo ondersteunen naast de gemeente ook de winkeliers en de makers, de vrijwilligers van Harambee, het goede doel.

Wat doet Harambee?

Harambee is een stichting die vanuit Beek geld inzamelt om jongeren in Kenia een beroepsopleiding te laten volgen. Zowel in Kenia als in Nederland ondernemen vrijwilligers acties om geld in te zamelen, via donaties, sponsoring, het verkopen van zelfgemaakte spullen en het organiseren van workshops. Harambee betekent Samen Vooruit! Met de unieke Bannerbag Beek help je niet alleen jezelf, maar ook jongeren in Kenia vooruit.

Ja, ik wil een BannerBag Beek!

Ga dan vanaf 30 april naar een van de deelnemende ondernemers in het Beekse centrum, vul hier het donateursformulier voor Harambee in en je loopt apetrots met één van de meest kleurrijke BannerBags de deur uit.

Namens Harambee, de gemeente en de ondersteunende ondernemers alvast bedankt voor je steun voor Harambee! We zijn er blij mee, in Beek en ook in Kenia.

Tassen (12).jpg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief