Delen

Nieuwe routekaart en website VVVbeek.nl

dinsdag 12 september 2017

Het Beekse buitengebied is bekend als overgangsgebied tussen stad en platteland in Zuid-Limburg. Het landschap is zeer aantrekkelijk en kent veel cultuurhistorische en natuurlijke waarden. Via de nieuwe routekaart 'Belevend Beek', gemaakt in samenwerking met VVV Zuid-Limburg, worden de recreatieve mogelijkheden van Beek onder de aandacht gebracht van toerist en inwoner. Naast wandelroutes zijn er in Beek ook ruiter- en menroutes, fietsroutes en nordic walking routes.

Klik hier voor de digitale versie van de nieuwe Belevend Beek routekaart of haal deze op in het VVV servicepunt in de Read Shop op de Markt in Beek, in een VVV Zuid Limburg winkel of bij diverse winkels en horecapunten in onze gemeenten.

Ben je op zoek naar nog meer toeristische of recreatieve informatie over de gemeente Beek? Dan nodigen wij u graag uit een kijkje te nemen op de nieuwe website VVVbeek.nl. Bekijk hier de hotspots, ondernemers en horeca langs de routes en natuurlijk nog veel meer routes, hightlights en tips om Beek te (her)ontdekken. Laat je verleiden ...

beleef-beek-dag-620.png

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief