Delen

Tatoeage voor het goede doel

woensdag 18 oktober 2017

Het zogenaamde 'Wicked Tattoween'-weekend vindt plaats in het halloween-weekend van 10.00 – 02.00 uur. Initiatiefnemer is Tattooshop Lucky Clover te Beek. Zij gaan van 12.00 – 00.00 uur tatoeëren voor het goede doel omdat ze graag iets voor ernstig zieke kinderen willen betekenen. Bovendien hebben ze een zogenaamde Make-A-Wish-tatoeage ontwikkeld, een ster en een uitgebloeide paardenbloem, waarvan vanaf nu standaard 50% van de opbrengst naar Make-A-Wish gaat.

WhatsApp Image 2017-10-16 at 10.41.43(1).jpeg

“Wij zijn altijd ontroerd als we verhalen over wensvervullingen van ernstig zieke kinderen horen. Daarom  hebben we gekozen voor Make-A-Wish als goede doel voor onze actie. Daarnaast zijn we gek op halloween en daarmee werd a Wicked Tattoween geboren. In totaal zullen er 6 tatoeerders aan het werk zijn, waaronder Lesley Meijer van Tattooshop SCIINK in Dordrecht. We zetten deze dagen  in principe alleen ‘flashes’, kleinere tatoeages. Geïnteresseerden kunnen vooraf inschrijven of gewoon langskomen in het desbetreffende weekend. Van alle gezette tatoeages in dit weekend zal 50% van de inkomsten naar Make-A-Wish gaan. 

WhatsApp Image 2017-10-16 at 10.41.44.jpeg

Wicked veiling

Om het bedrag nog wat te verhogen, organiseren we op de zondag een veiling, waar o.a. een complete ‘sleeve’ tatoeage geveild zal worden. Mensen die ook wat bij willen dragen aan de veiling, kunnen spullen inbrengen. Hiervoor kunnen ze contact opnemen met ons via luckyclovertattoobeek@gmail.com.

Verder zullen er tijdens dit weekend aan de Schuttersstraat ook allerlei activiteiten voor kinderen zijn, zoals een halloween-doolhof, entertainment-acts en schminken. Op de zaterdagavond  is er een vuur- en lichtshow. En op zondag kunnen kinderen meerijden op een motor of in een heuse Ferrari.

Dus ook voor degenen die geen tatoeage willen laten zetten, is er voldoende vermaak en bovendien de mogelijkheid om via de veiling of aankoop van drank en food een bijdrage te doen aan Make-A-Wish Nederland.

WhatsApp Image 2017-10-16 at 10.41.46.jpeg

WhatsApp Image 2017-10-16 at 10.41.45.jpeg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief