Delen

Winterlichtweken in Beek

woensdag 29 november 2017

De koude decembermaand is voor velen ook de warmste maand van het jaar, en deze wordt in Beek dit jaar zelfs nóg hartverwarmender. Van 8 t/m 24 december, tijdens de Beekse Winterlichtweken, pronken in het centrum van Beek een honderdtal sfeervol gedecoreerde kerstboompjes. Bovendien toveren we het voormalige ABN-gebouw om tot het Huis van de Kerstman, en hier zullen de Kerstman en zijn vier kerstelfjes hun gasten trakteren op allerlei activiteiten en verwennerijtjes.

In het winters ingerichte huis van de Kerstman, die geflankeerd wordt door een viertal Kerstelfen, heten we onze gasten van jong tot oud welkom. Ze mogen hier genieten van allerlei activiteiten. Zo kunnen ze chocolade en kerstbrood proeven, zijn er meerdere kerstworkshops, krijgen de kleintjes op woensdag gratis glittertattoos en op vrijdag worden ze gratis geschminkt.

Ook buiten viert de kerstsfeer tijdens de Winterlichtweken hoogtij, met winteroptredens van de Beeker Kleppermen, Canta Libre, Artamuse, D&M Irene Lucia, Cosi Cantare, Beeker Liedertafel en The Questions. De burgemeester én onze lichtkoningin openen Het Huis van de Kerstman officieel op zaterdag 9 december om 12.00 uur. Het huis is voor iedereen open op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur, op de woensdagmiddagen vanaf 13.00 uur en op de vrijdagen vanaf 16.00 uur.

Actuele informatie en dagprogramma op: https://www.facebook.com/winterlichtwekenbeek.

Affiche.png

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief